GABRIELE MARICCHIOLO Nurphoto Via Afp
NOVI POVRATNIK?

Klub prodaje bivšeg Vatrenog koji je jako zanimljiv Hajduku, no cijena bi mogla biti paprena

Upitno je može li se Hajduk upuštati u financijske akrobacije takve vrste
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. lipanj 2024. 19:14

Nerijetko je u prošlosti Hajduk vraćao svoje bivše igrače na Poljud, a u dosta slučajeva taj recept se pokazao uspješnim.

Jedan od igrača koji bi u ljetnom prijelaznom roku mogao biti prilično zanimljiv Bijelima je i Domagoj Bradarić, 24-godišnji lijevi bek/krilni napadač koji je sa Salernitanom ispao iz talijanske Serie A.

Njegova momčad bila je posljednja na ljestvici sa svega 17 osvojenih bodova u 38 kola, a Bradarić je kroz 34 nastupa skupio 2.751 minutu te upisao tri asistencije.

Portal Tuttosalernitana navodi kako je Hrvat bio jedan od najstandardnijih igrača te je imao povjerenje sve trojice trenera koji su se izmijenili kroz sezonu.

Osim toga, imao je i najviše presječenih dodavanja u momčadi (31), dok je oduzeo 54 lopte. Ukupno je za Salernitanu odigrao 68 utakmica u kojima je upisao šest asistencija.

image
GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp

Isti izvor ističe da će Bradarić ovog ljeta biti na prodaju jer je njegova vrijednost porasla nakon što je 2022. stigao iz Lillea za pet milijuna eura.

Trenutačno ga Transfermarkt procjenjuje na šest i pol milijun eura te je izvjesno da će za njega biti interesa na ljetnom mercatu.

Međutim, cijena će po svemu sudeći biti dosta visoka, te je upitno može li se Hajduk upuštati u financijske akrobacije takve vrste, ili će pojačanje za lijevu stranu morati potražiti na nekoj drugoj adresi...

Inače, Domagoj Bradarić ima i četiri nastupa za nogometnu reprezentaciju Hrvatske. Debitirao je u prijateljskoj utakmici sa Švicarskom 10. srpnja 2020. godine kad je upisao i asistenciju, a posljednji nastup bio mu je protiv Portugala u Ligi nacija 17. studenoga 2020.

Linker
05. lipanj 2024 19:14