VLADO KOS/CROPIX Cropix
DOLAZAK NA POLJUD

Kraj najveće transfer sage u HNL-u: Pao je dogovor, kapetan Osijeka u milijunskom transferu stiže u Hajduk

Priča o mogućem transferu jednog od ponajboljih igrača Osijeka u Hajduk povlačila se još od početka ljeta
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2023. 10:51

Prema posljednjim informacijama, veznjak Osijeka Mihael Žaper na korak je do transfera u redove Hajduka. Iako se u jednom trenutku pojavila informacija kako bi mogao krenuti put Turske, točnije Samsunspora, izgleda da će u konačnici ipak završiti na Poljudu.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija u Osijeku su pristali na ponudu od milijun eura uz dodatne bonuse, a čitav posao bi se uskoro trebao i finiširati.

Priča o mogućem transferu Mihaela Žapera u Hajduk povlačila se još od početka ljeta, a izgleda da je sada konačno dobila i svoj kraj.

image
BORNA JAKSIC Cropix

Hajduk je poslao jednu pa drugu ponudu, a niti jedna nije bila takva da čelnike bijelo-plavih privuče za stol, iznosom ni blizu cifre od milijun i pol eura koliko se nagađalo da Osijek traži za svoga kapetana iz prošle sezone. Ali, izgleda da su se klubovi u konačnici našli u nekoj sredini.

Osijek: ‘Ne želimo to komentirati‘

Transfer Mihaela Žapera u Hajduk još uvijek nije potvrđen u klubu. Osijek na stolu ima dvije ponude - jednu iznosom bolju po klub, a financijski slabiju po Žapera i drugu cifrom slabijom po klub, ali plaćom boljom po igrača - i obje su još uvijek u igri. Jedna je Hajdukova koji je bitno povećao svoju ponudu u odnosu na prvi iznos od 400.000 eura koliko su početkom ljeta poslali u Osijek, a druga je onog turskog Samsunspora.


- Ne želimo komentirati špekulacije o transferima - kratko su nam na upit o Žaperovu transferu poručili s Opus arene.

Kako god, situacija oko Mihaela Žapera brzo će se rasplesti, lako moguće i u idućih nekoliko sati, a ostaje samo za vidjeti hoće li se on na kraju sage zaputiti na obale Jadranskog ili Crnog mora. (G. Đukarić)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 01:35