Trenuci slavlja i opraštanja od Barcelone

 PAU BARRENA Afp
NA PREKRETNICI JE

Legenda Barcelone stiže u društvo Vatrenih? Pojavila se priča o prelasku u redove velikana

Najozbiljniji interes pokazala su dva sjajna kluba, a igrač će uskoro donijeti odluku
Piše: SNObjavljeno: 02. lipanj 2023. 16:34

Prvog dana lipnja Jordi Alba (34) ušao je u posljednji mjesec važećeg ugovora s Barcelonom. S obzirom na to kako dugogodišnji lijevi bek katalonskog kluba nije dobio produljenje ugovora, izvjesno je kako će iduće sezone zaigrati u novom dresu. O uslugama 34-godišnjeg braniča sve se glasnija raspituju i drugi europski velikani. Tako je u prvi plan iskočio interes Benfice i Intera, dva kluba koja su u tekućoj sezoni Lige prvaka međusobno odmjerila snage u četvrtfinalu Lige prvaka.

Iako se govori i o interesu Atletico Madrida, talijanski i portugalski klub navodno su najžešći udvarači za njegovim dolaskom, tvrdi O Jogo.

Alba je u Barcelonu stigao u ljeto 2012. i stekao je status klupske legende, osvojivši šest naslova španjolskog prvaka, pet Kupa kralja, četiri španjolska Superkupa te jednu Ligu prvaka i jedan naslov Svjetskog klupskog prvaka. Potpiše li ili za Benficu ili za Inter, izvjesno je kako bi u svlačionici mogao imati društvo barem jednog Vatrenog - ili Marcela Brozovića ili Petra Muse.

Linker
25. travanj 2024 16:06