Romeo Lavia

 ELEANOR HOAD/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Eleanor Hoad/shutterstock Editorial/profimedia
NAKON TROSTRUKE ODBIJENICE

Legenda izgubila živce: ‘Liverpool već godinama sklapa poslove brzo i bez buke, ali ovo je već neugodno‘

‘Southampton ustraje na iznosu od 58 milijuna eura za transfer i kani spuštati iznos odštete‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 08. kolovoz 2023. 07:55

Tri puta su iz Liverpoola slali ponude Southamptonu za Romea Laviu i niti jedna nije prošla. Počeli su sa 43 milijuna eura, nastavili sa 47,5, a ni cifra od 53 milijuna eura nije bila dovoljna da potpišu 19-godišnjeg veznjaka. Southampton ustraje na iznosu od 58 milijuna eura za transfer i kani spuštati iznos odštete. Sve to prilično frustrira Jamiea Carraghera.

- Ovo je neugodno... Liverpool već godinama sklapa poslove brzo i bez buke. Ako ne mislite da je vrijedan 58 milijuna eura, krenite dalje. Ali ako ga stvarno želite, onda ga i platite - prokomentirao je nekadašnji nogometaš Liverpoola transfer sagu.

Raspravu je nastavio Gary Neville ustvrdivši kako je je Jürgen Klopp posljednjih godina štitio vlasnike Liverpoola i samo još više naljutio Carraghera.

- Gary, ti nemaš pojma što se događa u Liverpoolu! Vlasnici imaju samoodrživi model u koji je Klopp uskočio i proizvodio čuda. Dio toga bio je i odjel za transfere na kojem bi Europa zavidjela. To je sada nestalo s Kloppom koji vodi klub od vrha do dna.

Linker
08. svibanj 2024 19:45