OSCAR DEL POZO Afp
PROMJENA SREDINE?

Legendarni Mijatović progovorio o mogućem transferu Modrića: ‘I sam Messi je bio zainteresiran za tu opciju‘

‘Primio je ponude iz Sjedinjenih Država, od mnogih momčadi, a jedna od njih bila je i ponuda Intera‘
Piše: SNObjavljeno: 01. listopad 2023. 07:17

Predrag Mijatović, bivši igrač Real Madrida, otkrio je u razgovoru za Cadena SER Carrusel Deportivo da je budućnost Luke Modrića možda mnogo više u zraku nego što se čini. Hrvatski reprezentativac ima nekoliko udvarača, a jedan od njih je aktualna momčad Lea Messija, Inter Miami. Kao što je već i poznato, tijekom posljednje reprezentativne stanke sastali su se Modrić i David Beckham, suvlasnik i predsjednik američkog kluba.

- Primio je ponude momčadi iz Sjedinjenih Američkih Država, a jedna od njih bila je i ponuda Inter Miamija. Već je imao ponudu iz Saudijske Arabije, ali je želio ostati u Madridu - rekao je Mijatović, osvrnuvši se na Lukino produženje prošlog ljeta za još jednu sezonu u dobi od 38 godina, unatoč činjenici da je imao prijedlog iz saudijskog nogometa kojim bi mu se plaća višestruko povećala.

Međutim, Modrićeva uloga na terenu znatno se promijenila ove sezone i to bi ga moglo navesti da preispita situaciju, a prilika se pruža već u siječanjskom prijelaznom roku.

- Sam Messi je osobno bio zainteresiran za tu mogućnost. U Hrvatskoj se Modrić susreo s Beckhamom, gdje su jeli - nastavio je Mijatović.

Prema navodima u Španjolskoj, Modrić je već ranije jasno dao do znanja da je primijetio promjenu svoje uloge u Real Madridu i da mu to nije sasvim ugodno.

- Ma joj, s Beckhamom i obitelji smo se sasvim slučajno sreli. On je i drugu godinu zaredom dio odmora proveo u Hrvatskoj, i očito je da mu se to jako sviđa. S mojom obitelji išao sam u jedan restoran gdje je i on navratio sa svojima i normalno je da smo popričali, ali o odmoru u Hrvatskoj, užitku plovidbe Jadranom, otocima, hrani, našim ljudima. Beckham je veliki gospodin i vrlo ugodan sugovornik, kao i njegova supruga i djeca - govorio je Modrić u ekskluzivnom intervjuu za Sportske novosti u rujnu.

Linker
12. svibanj 2024 00:04