GORAN MEHKEK Cropix
TRANSFER NA POMOLU?

Livaković napušta Dinamo? Talijanski novinar: ‘Sve je dogovoreno, Španjolci čekaju zeleno svijetlo Vatrenog‘

Hrvatski reprezentativni vratar je jedan od onih koje se povezuje s odlaskom iz kluba
Piše: SNObjavljeno: 12. kolovoz 2023. 15:55

Dominik Livaković jedan je od onih koji se najčešće spominju u kontekstu odlaska iz Dinama. Hrvatski reprezentativni vratar će, vrlo je izgledno, ovog ljeta napustiti Maksimir, no pitanje je u kojem će klubu nastaviti karijeru.

Dinamo za njega traži 10 milijuna eura, no talijanski novinar Matteo Moretto koji radi za list Relevo na svojem X-u (bivšem Twitteru) je objavio kako bi ta cifra mogla biti i koji milijun manja. On tvrdi kako su Modri sve dogovorili sa španjolskom Almerijom.

Prema njemu, Dinamu bi pripalo osam milijuna eura uz dodatni milijun na ime bonusa. Moretto tvrdi kako je zagrebački sastav na to pristao, no transfer još nije dogovoren jer se čeka da sami Livaković donese odluku gdje će nastaviti karijeru.

Prema našim informacijama, jedina prava ponuda za Livakovića dolazi iz smjera Truske, odnosno Fenerbahča. Naravno, to ne isključjuje mogućnost Livakovićevog transfera u Španjolsku. Ranije se već spominjao Villarreal, a Almeria je tijekom aktualnog prijelaznog roka pokazala da nema problema s potrošnjom i cifre tražene u Dinamu vjerojatno im ne bi stvarale poteškoće. Dosad su ovog ljeta uložili 30 milijuna eura na pojačanja.

Unatoč tomu, mudro je Morettove informacije uzeti s dozom opreza, svjetski insajderi znali su nas dobro zavarati...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 19:16