WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Www.imagephotoagency.it/imago Sportfotodienst/profimedia
NISU MU OPROSTILI

‘Ljubio si grb, a sad se prodaješ kao podli, jeftini plaćenik!‘: Najžešći fanovi zvijezdi poslali jasnu poruku

‘Branili smo te kad su ti se rugali, sad si nam uzvratio ubodom dostojnim Bruta‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. srpanj 2023. 18:11

Status Romelua Lukakua i dalje je jedna od glavnih tema u nogometnoj Italiji. Zaklinjao se u svoju ljubav prema Interu, bio je izuzetno nesretan kad je za ogroman novac završio u Chelseaju, pa je isforsirao povratak u Milano.

Međutim, prošla sezona za njega nije bila dobra, većinom je kod trenera Simonea Inzaghija imao status pričuve, ispred njega su bili Lautaro Martinez i Edin Džeko.

Iako je Inter s Chelseajem već bio dogovorio detalje Lukakuova ostanka na Meazzi, Belgijac se predomislio te je započeo pregovore s Juventusom koji mu navodno nudi veću plaću.

Ostavilo je to u šoku Interove čelnike, Juventusovi navijači otvoreno su mu poručili da nije dobrodošao u Torino, a nisu mu ostali dužni ni najžešći Interovi fanovi.

Navijačka skupina Curva Nord javnosti se obratila priopćenjem u kojem je oštro kritizirala Lukakuov odabir, kao i prilikom njegovog odlaska u Chelsea prije dvije godine.

‘‘Tko god te izdao, učinit će to opet ne zato što uživaju u tome, već zato što je to dio njihove prirode. Da, jer si ti Romelu izdao sve nas koji smo te branili do kraja u tvom lošem razdoblju. Branili smo te kad su ti se rugali navijači momčadi koja te je tražila, sad si nam uzvratio ubodom dostojnim Bruta. Poljubio si taj grb koji nam vrijedi više od naših života i sad se kao podli, jeftini plaćenik prodaješ onome tko najviše ponudi. Prije nego postaneš prvak, moraš biti muškarac. A ti nisi‘‘, stoji u priopćenju Interove Curve Sud kojeg je prenijela La Gazzetta dello Sport.

Inače, službena ponuda za Lukakua još nije poslana, navodno se čeka realizacija transfera Dušana Vlahovića u Paris Saint-Germain.

Linker
01. svibanj 2024 20:41