MARCO IACOBUCCI/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA Marco Iacobucci/ipa-agency.net/ipa/profimedia
NIKAKO NA ZELENU GRANU

Loše vijesti za hrvatskog reprezentativca: Dogodila se ‘otmica‘ koja Vlašiću otežava željeni transfer

West Hamov transfer u posljednji trenutak preoteo Ajax i igrača platio 17 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 02. kolovoz 2023. 21:35

O budućnosti Nikole Vlašića piše se od otvaranja prijelaznog roka. Pregovori između Torina i West Hama traju dulje vrijeme, ali dva kluba nikako se ne uspijevaju usuglasiti oko visine odštete za hrvatskog reprezentativca. Dugo su vremena ‘Čekićari‘ inzistirali na svoti od 13 milijuna eura, ali u Torino ne mogu i ne žele toliko platiti. Nagađalo se kako bi se dva kluba mogli usuglasiti oko odštete od 10 milijuna eura, ali do konkretnog dogovora još nije došlo.

U u međuvremenu je West Ham izvisio u poslu oko 19-godišnjeg Carlosa Borgesa, krilnog napadača iz Portugala. Briljirao je Borges u drugoj momčadi Manchester Cityja prošle sezone, upisao 21 gol i 11 asistencija u 24 nastupa, ali je West Hamov transfer u posljednji trenutak preoteo Ajax koji će za posao platiti 17 milijuna eura.

image

Carlos Borges

DOMENIC AQUILINA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Domenic Aquilina/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia

Vjeruje se kako će gubitak tog posla dodatno usporiti posao oko Vlašića, jer West Ham nije doveo željeno pojačanje.

Želja samog Vlašića poznata je od početka, on želi Torino, u kojem je prošle sezone igrao sjajno na posudbi, želi ga i trener Ivan Jurić, ali zapinje na financijskom planu. Ostaje za vidjeti kako će se situacija rasplesti...

Linker
01. prosinac 2023 02:06