HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Hollandse Hoogte/shutterstock Editorial/profimedia
VELIKE VIJESTI

Ludi dan u Dinamu: Crne slutnje su se obistinile, Stojkovića čeka duga pauza, no dolazi pojačanje iz Bayerna

Stojković je nastradao na zagrijavanju uoči derbija i ozljeda je, čini se, ozbiljnija
Piše: SNObjavljeno: 28. kolovoz 2023. 16:10

Prema svemu sudeći, u Dinamu su nakon Luke Stojkovića i Lukasa Kačavende osigurali dolazak novog velikog pojačanja - Gabrijela Vidovića.

Dan nakon što je ovaj 19-godišnji igrač Bayerna zapratio Dinamo na društvenim mrežama doznajemo kako su u Maksimiru osigurali njegov dolazak. Tvrdi tako i talijanski novinar Luca Bendoni i navodi kako bi Vidović u Dinamo trebao stići na posudbu s opcijom otkupa ugovora za 4 milijuna eura odštete. Vijest još nije dobila službenu potvrdu, ali ista bi trebala osvanuti narednih dana.

U međuvremenu su iz Maksimira potvrdili težinu ozljede Luke Stojkovića koji se ozlijedio na zagrijavanju uoči nedjeljnog derbija protiv Rijeke.

‘Današnjim pregledom ustanovljeno je da je Luki stradao prednji križni ligament koljena, te da će izbivati s terena nekoliko mjeseci‘, objavili su iz Dinama i zaželjeli Stojkoviću brzi oporavak.

Težak je to udarac za igrača, ali i za čitavu momčad, jer Luka je u Dinamo stigao prije tjedan dana kao veliko pojačanje iz Lokomotive, i odmah je trebao zauzeti upražnjeno mjesto na lijevom krilu kojim je ordinirao Luka Ivanušec.

Podsjetimo, Stojković je stigao odigrati tek posljednjih 25 minuta protiv Sparte na Maksimiru kada je, pozdravljen velikim aplauzom, ušao umjesto Martina Baturine.

Linker
03. svibanj 2024 14:26