Luka Ivanušec
 

 DAMIR KRAJAC Cropix
STIŽU MILIJUNI

Luka Ivanušec odlazi iz Dinama? Slavni klub već je neko vrijeme u pregovorima s Modrima

Hrvatski prvak bi od ovog posla mogao dobiti nešto manje od 12 milijuna eura
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. srpanj 2023. 08:00

Luka Ivanušec odigrao je na visokoj razini drugi dio prošle sezone u dresu Dinama, a hrvatski izbornik Zlatko Dalić pružio mu je priliku na završnom turniru Lige nacija u Nizozemskoj.

Naveliko se spekuliralo kako bi plemeniti veznjak koji može odigrati na više ofenzivnih pozicija ovog ljeta mogao napraviti inozemni transfer i Modrima donijeti značajan prihod.

Jedna takva najava stigla je upravo iz Nizozemske, navodno je za Ivanušeca ozbiljno zainteresiran aktualni prvak te države Feyenoord, barem tako tvrdi portal 1908.nl.

Naime, Feyenoordu je potreban igrač poput Ivanušeca, pogotovo nakon vijesti da je Sebastian Szymański na meti Feyenoorda nakon odlaska 18-godišnjeg Arde Gülera u Real Madrid.

Isti izvor tvrdi kako Luka nema ništa protiv odlaska u Eredivisie. Razgovori uprava dvaju klubova traju već neko vrijeme, tvrde Nizozemci, naglašavajući kako bi Ivanušecova cijena mogla biti ispod 12 milijuna eura, na koliko je njegova tržišna vrijednost procijenjena na Transfermarktu.

Dugo vremena je Feyenoordova želja bio Farès Chaïbi, krilni napadač francuskog Toulousea, no ispostavilo se da je preskup. Na popisu želja nizozemskog prvaka su i lijevi krilni napadači Keito Nakamura (LASK) te Oussama Idrissi (Sevilla).

Linker
16. svibanj 2024 07:09