VALERY HACHE Afp
KUHA SE POSAO

Manchester United dovodi zvučno pojačanje s kojim stiže i jedna od najseksipilnijih žena svijeta!?

Njegovim dolaskom na Old Trafford prekrasna Brazilka često bi krasila medijske naslovnice
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2023. 06:15

Njemački vratar Eintrachta iz Frankfurta Kevin Trapp (32) jedna je od želja Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku. Erik ten Hag u potrazi je za novim vratarom nakon što je istekao ugovor Davida De Gee, a The Mirror tvrdi da su Trapp i Feyenoordov Justin Biljow glavni kandidati za dolazak na Old Trafford nakon što je Interov Andre Onana okarakteriziran kao preskup.

image

Kevin Trapp i Izabel Goulart

ANTOINE MASSINON Dppi Via Afp

Trapp je bivši vratar PSG-a koji je u dresu njemačke reprezentacije skupio sedam nastupa, ali engleske medije više od njegovog potencijalnog dolaska u Manchester United zanima njegova partnerica Izabel Goulart, jedna od najseksipilnijih žena svijeta. Brazilska 38-godišnja manekenka upoznala je Trappa dok je igrao za PSG, a par je često punio naslovnice svjetskih medija sočnim detaljima iz bračnog kreveta.

image

Izabel Goulart

SEBASTIAN EL-SAQQA Dppi Via Afp

Izabel, bivše zaštitno lice Victoria‘s Secreta, je tako svojevremeno izjavila:

- Kevin i ja vodimo ljubav četiri, pet puta tjedno. Ali ako je odigrao važnu utakmicu i njegova momčad je izgubila, uredit ću se, srediti nokte i obući najbolje rublje, ali i dalje neće biti seksa.

image

Izabel Goulart

MUSTAFA YALCIN Anadolu Agency Via Afp

Nema sumnje kako bi potencijalnim dolaskom Trappa u Premier ligu prekrasna Goulart vrlo često bila na naslovnicama otočkih medija...

image

Izabel Goulart

MUSTAFA YALCIN Anadolu Agency Via Afp

Linker
01. svibanj 2024 05:58