JOLY VICTOR/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Joly Victor/abaca/abaca Press/profimedia
NOVA SITUACIJA

Mbappé donio odluku koja se neće svidjeti čelnicima PSG-a. Jasno je što mu je najvažnije u cijeloj priči

Svakim danom se pojavljuju nove informacije oko francuskog napadača
Piše: SNObjavljeno: 11. srpanj 2023. 20:09

Saga oko Kyliana Mbappéa se nastavlja. Francuski napadač nije želio produžiti ugovor s PSG-om koji mu istječe sljedećeg ljeta, Real ga želi dovesti, ali vrlo lako bi se moglo dogoditi da se cijeli transfer odigra tek 2024. godine.

Naime, vijesti iz Francuske govore kako Mbappé ne želi ni produžiti ugovor s PSG-om ni otići ovog ljeta, što je ultimatum kojeg su mu dali čelnici kluba u koji je došao iz Monaca u ljeto 2018. za 180 milijuna eura. PSG bi želio vratiti uloženo, možda i zaraditi nešto, ali Mbappé ima drugu ideju.

- On će sigurno biti u PSG-u sljedeće sezone - izjavio je novinar RMC-a Daniel Riolo koji ima dobre veze u pariškom klubu i koji je 2012. prvi objavio dolazak Lionela Messija iz Barcelone.

- Čak i ako se čelnici kluba odluče da ga stave na klupu ili na tribine, on je odlučio ostati u klubu. Spreman je prihvatiti bilo kakvu odluku, a PSG se našao u škripcu jer nema puno opcija nego igrati grubu igru s njim - kaže Riolo.

Mbappé očigledno želi doći do što bogatijeg ugovora s Realom što bi bilo moguće ako ‘Kraljevski klub‘ ne bude morao plaćati odštetu za njegov ugovor. S druge strane, čelnici PSG-a to neće dopustiti.

- Želimo da Mbappé ostane u klubu, ali sigurno nikako ne može otići besplatno. Mora o svemu odlučiti najkasnije za dva tjedna, a nitko nije veći od kluba, niti jedan igrač - rekao je nedavno predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

Linker
18. svibanj 2024 11:42