Mbappe na prvoj presici u Madridu

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
PRVA PRESICA U MADRIDU

Mbappé otkrio tko mu je slao poruke, pa skinuo kapu Modriću: ‘Desetka je njegova, a na jedno sam ponosan‘

Francuski superstar predstavljen je pred 85.000 navijača na Santiago Bernabeuu
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2024. 17:53

Napokon je došao dan koji su navijači madridskog Reala dugo iščekivali. Kylian Mbappé službeno je predstavljen na Santiago Bernabeuu pred 85.000 navijača "kraljevskog kluba".

Nakon što je više puta ponovio kako mu je dječački san bio zaigrati za Real zato što je to najveći klub na svijetu i sve ostalo što moraju reći novi igrači Madriđana, na red je došlo i pitanje o broju na leđima. Mbappé navodno iz poštovanja nije ni tražio "desetku", ona je naravno rezervirana za Luku Modrića sve dok je hrvatski maestro dio kluba.

- "Desetka" je Modrićeva. Ponosan sam što ću biti blizu njega u svlačionici. Za mene je najvažnije ono što je na prednjoj strani, grb. Ono što je na leđima mi nije važno. Bio to broj 9 ili 48. "Devetka" je važna, ali za mene broj na dresu nije najvažnija stvar.

image

Najbolji igrač i najbolji mladi igrač SP-a u Rusiji 2018.

KYODO/NEWSCOM/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Inače, Francuz je na predstavljanju progovorio na španjolskom.

- Još u školi sam ga počeo učiti. Nisam bio najbolji u školi, ali sa španjolskim sam išao na 100 posto. Moj san je bio jednog dana igrati u Madridu i znao sam da je jezik važan. Znam da će mi španjolski pomoći da se adaptiram. Imao sam i trenere poput Luisa Enriquea i Pochettina s kojima sam pričao španjolski.

image

Mbappe predstavljen na Santiago Bernabeuu

PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
image

Mbappe predstavljen na Santiago Bernabeuu

PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

Mbappé je uzbuđen što će činiti dio ubojitog trija s Brazilcima Rodrygom i Viniciusom, a upravo mu se potonji javio i pozvao u klub, otkrio je Francuz.

- Naravno da su mi govorili moji francuski suigrači iz reprezentacije, ali Vinicius mi je također poslao poruku; "Dođi u Madrid, zabijat ćemo golove zajedno". Nisam trebao te poruke da bih znao da je to najbolja momčad na svijetu, ali zadovoljstvo je osjećati se voljenim - zaključio je.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

Linker
16. srpanj 2024 17:53