Lionel Messi

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
IPAK NIŠTA OD BARÇE

Messi na korak do Saudijske Arabije. Arapi su opet povećali ponudu, otac Jorge je prihvatio

Al-Hilal navodno Argentincu nudi čak 1,2 milijarde eura za samo dvije godine suradnje
Piše: SNObjavljeno: 30. svibanj 2023. 10:40

Lionel Messi će definitivno otići iz PSG-a nakon što mu 30. lipnja ove godine istekne ugovor s pariškim sastavom. Nedavno je s PSG-om osvojio titulu prvaka Francuske, ali s klubom i navijačima nije u dobrim odnosima.

Dok se slavila titula u Parizu, Messi je bio na koncertu Coldplaya u Barceloni sa svojim prijateljem i bivšim igračem Barcelone Cescom Fabregasom. Njegov boravak u Barceloni je pojačao glasine da se na ljeto vraća u katalonski klub, no sada se pojavila informacija kako ipak neće biti ništa od povratka u klub u kojem je stvorio ime.

- Rekao sam predsjedniku da Messijev povratak ima smisla. Nema sumnje, on je savršen za naš sustav i ideju u igri. Imam taktički plan s Leom na umu. Sve ovisi o njemu. Mora odlučiti, na njemu je. Da, razgovaramo - otkrio je trener Barcelone Xavi.

Iako Xavi kaže da razgovaraju, Footmercato piše kako je Messi već donio odluku. Prema njima, Lionelov otac Jorge je prihvatio ponudu Al-Hilala i Messi će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji koja bi i njemu i Lionelovom bratu donijela najveću proviziju u povijesti nogometa.

Al-Hilal navodno Messiju nudi čak 1,2 milijarde eura za samo dvije godine suradnje, odnosno 600 milijuna eura po sezoni. Uz to, Argentinac bi u Saudijskoj Arabiji, baš kao i Cristiano Ronaldo koji je dobio 500 milijuna za 2,5 godine u Al Nassru, uživao brojne pogodnosti i privilegije.

Linker
25. travanj 2024 00:02