FRANCK FIFE Afp
SVE JE SPREMNO

Messi se pridružuje Ronaldu u Saudijskoj Arabiji, zarađivat će skoro duplo više od Portugalca?

Al-Hilal očekuje ‘definitivno da‘ 6. lipnja
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 03. lipanj 2023. 12:07

Al-Hilal iz Saudijske Arabije navodno će u utorak, 6. lipnja, objaviti potpisivanje Lionela Messija, nakon što je Paris Saint-Germain potvrdio njegov odlazak iz Ligue 1 kluba.

PSG je potvrdio da će Messi napustiti pobjednika Ligue 1 na kraju sezone, a današnja poslijepodnevna utakmica protiv Clermont Foota označit će njegov posljednji izlazak na Park prinčeva.

Messi se povezivao sa senzacionalnim povratkom u Barcelonu, ali izvor blizak Al-Hilalu kaže da će ugovor s 35-godišnjakom biti potvrđen u utorak, prema španjolskoj novinskoj kući Sport.

Isti izvor navodi da Al-Hilal očekuje ‘definitivno da‘ 6. lipnja te da su ‘pripremili svu potrebnu papirologiju‘ kako bi isti dan objavili njegov potpis.

image
JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia

Također navode da Al-Hilal nudi Messiju 400 milijuna eura (345 milijuna funti) po sezoni da igra za njih - što je 170 milijuna funti više od onoga što Cristiano Ronaldo navodno zarađuje u Al-Nassru.

Menadžer PSG-a Christophe Galtier potvrdio je na konferenciji u četvrtak poslijepodne da će pobjednik Svjetskog prvenstva napustiti klub ovog ljeta, a čini se da će Saudijska Arabija se povezuje biti njegova destinacija.

- Clermont Foot bit će Messijeva posljednja utakmica u PSG-u - rekao je Galtier.

- Imao sam privilegiju trenirati najboljeg igrača u povijesti nogometa. Bit će to Leova posljednja utakmica na Parku prinčeva.

Linker
24. travanj 2024 07:02