Koffi Kouao 

 con Sport/ddp Usa/profimedia
TVRDI FRANCUSKI NOVINAR

Modri našli zamjenu za teško ozlijeđenog igrača? Insajder: Dinamo je preoteo pojačanje kultnom klubu Njemačke

U ovoj sezoni upisao je 11 nastupa za francuskog prvoligaša
Piše: SNObjavljeno: 28. siječanj 2024. 23:21

Francuski insajder Nabill Djellit tvrdi da je Dinamo pronašao novo pojačanje! I ne samo da ga je "pikirao", već bi se, prema riječima spomenutog novinara, posao trebao brzo i dovršiti.

Radi se o Koffiju Kouaoau, 25-godišnjem igraču Metza. Desni bek navodno je trebao potpisati za njemački klub, ali promijenio je mišljenje kad se Dinamo uključio u priču.

"Kouao je bio blizu prelaska u Schalke, ali dobio je ponudu zagrebačkog Dinama i želi tamo nastaviti karijeru. Bek koji je u Metz došao u ljeto 2022. iz portugalske Vizele za 600 tisuća eura, ima još dvije i pol godine ugovora s Metzom", piše Djellit na društvenim mrežama.

Naravno, najbolje je pričekati potvrdu s Maksimira, no činjenica je da Dinamo zaista treba pojačanje na poziciji desnog beka jer je teška ozljeda na duže razdoblje odvojila Sadegha Moharramija s travnjaka. Trebao bi se vratiti tek krajem godine...

Isto tako, istina je i da je Schalke bio ozbiljno zainteresiran za navodnu metu Dinama. L‘Equipe je nedavno izvijestio da je Kouao postigao dogovor sa Schalkeom te da će ga Metz posuditi uz opciju otkupa ugovora za milijun eura.

Kouao je ove sezone upisao tek 11 nastupa, od toga devet kao prvotimac, a prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura. Insajder Djellit ne spominje koliko bi trebao stajati navodni transfer u Dinamo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 04:43