SEBASTIAN RäPPOLD/MATTHIAS KOCH/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
NEIZVJESNA BUDUĆNOST

Muka bivšeg Dinamovca: Trener mu rekao da se j***, potjerao ga iz kluba, a ‘ne žele ga ni u Engleskoj‘

Engleski klub je svojevremeno zbog njega srušio klupski rekord, koji stoji i dan danas
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 28. svibanj 2023. 18:06

Hrvatski nogometaš i bivši igrač Dinama Ivan Šunjić (26) završio je posudbu u njemačkom drugoligašu (ispali su iz prve lige) Herthi Berlin, objavio je klub na svojim službenim stranicama.

Šunjić je za njemački klub odigrao 19 utakmica ove sezone, a njegova posudba ostat će zabilježena po svađi igrača i trenera prve momčadi Pala Dardaija u kojoj mu je trener poručio "odlazi i j*** se".

Uprava kluba stala je iza odluke mađarskog trenera i ispunila mu želju, pa će se Šunjić sada vratiti u engleskog drugoligaša Birmingham City. Hertha je inače imala mogućnost otkupiti Šunjićev ugovor.

image

Ivan Šunjić

RYAN BROWNE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Upravo ga je Birmingham u ljeto 2019. godine Dinamu platio rekordnih 6.3 milijuna funti (7.25 milijuna eura) što je klupski rekord i iznos kojem se nitko nije približio do dana današnjeg.

Prema pisanju lokalnog medija Birmingham Maila ni u Engleskoj nisu zadovoljni ovakvim raspletom situacije, pa je tako budućnost hrvatskog nogometaša neizvjesna. Birmingham bi prema navodima najradije prodao Šunjića, a najveći motiv za prodaju je njegova velika plaća.

Šunjić ima ugovor s engleskim klubom koji traje do 2024. godine.

Linker
26. travanj 2024 10:10