SPORTIMAGE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
NOVE INFORMACIJE

Na Maksimir sletjela milijunska ponuda za Dominika Livakovića? Procurila je cifra, izvor tvrdi: ‘Odbijeno!‘

Sve su glasnija šuškanja o ovom izlaznom transferu s Maksimira
Piše: SNObjavljeno: 23. svibanj 2023. 10:20

Među najizglednijim kandidatima za oproštaj od Maksimira u posljednje se vrijeme često spominje ime prvog vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića.

Nedavno smo pisali kako službena ponuda za vratara Modrih još nije sletjela u plavi dom. Usmeno zanimanje je postojalo i postoji, ali turski mediji otišli su korak dalje i utorak objavili da su predstavnici tamošnjeg velikana Fenerbahçea već odradili sastanak s menadžerom jednog od ključnih igrača Igora Bišćana.

image
VOJKO BASIC Cropix

"Menadžer je došao u Istanbul, sjeo za stol, pregovarao i sad klub čeka njegov odgovor", piše ajansspor.com, a isti portal otkriva i kako je navodno prema Maksimiru poslana ponuda teška šest milijuna eura, ali da i je ista naišla na odbijenicu jer, kako pišu, Dinamo traži 10, što je iznos koji odgovara Livakovićevoj otkupnoj klauzuli.

Livaković ugovor s Dinamom ima do ljeta 2024. godine, a u kontekstu transfera povezivalo ga se i s klubovima poput Manchester Uniteda i Villarreala. Od dolaska u redove prvaka Hrvatske 2015. godine, Dominik je upisao 282 nastupa za zagrebačku momčad, a Transfermarkt ga danas procjenjuje na 14 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 15:37