Boško Jemo

 HNK HAJDUK SPLIT
SVE JE DOGOVORENO

Na Poljudu završili iznenađujući transfer: Talent otišao u Serie A, evo koliko bi Hajduk mogao zaraditi

Ako zadovolji na posudbi u redovima člana elitnog talijanskog društva, imaju ga pravo i otkupiti
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 14. kolovoz 2023. 14:25

Hajduk i talijanski prvoligaš Lecce dogovorili su jednogodišnju posudbu s pravom otkupa ugovora 18-godišnjeg krilnog napadača Boška Jeme.

Iznenađujući transfer ima i ugrađenu klauzulu o otkupu ugovora od 500.000 eura, pa ako Jemo zadovolji u Lecceu, Hajduk će zaraditi pola milijuna eura. Jemo je na Poljud stigao iz Solina u ljeto 2022. godine te je prošle sezone bio član juniorske momčadi Bijelih. Za prvu momčad upisao je dva prijateljska nastupa te se pri tom jednom upisao u strijelce, a Lecce je već upisao Jemu u svoju Primaveru, momčad U-19.

Inače, u srijedu u 11 sati Bijeli čarter-letom odlaze za Solun gdje će u četvrtak navečer s početkom u 19,30 sati odigrati uzvratni susret 3. pretkola kvalifikacija Konferencijske lige. Za razliku od PAOK-a, Bijeli će trenirati na gostujućem stadionu, u srijedu u 18 sati zakazan je trening, a 45 minuta ranije i press konferencija trenera Leke koji dakako ima pravo u europskim utakmicama sjediti na klupi Hajduka. Osim Rokasa Pukštasa svi igrači su na raspolaganju treneru Bijelih s tim da će do odlaska u Grčku hajdukovci odraditi dva treninga na Poljudu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 19:05