Hviča Kvarachelia

 INDEPENDENT PHOTO AGENCY SRL/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia
POTVRDIO I MENADŽER

Na pomolu novi spektakularan transfer: PSG naciljao Mbappéova nasljednika, na stolu čak 100 milijuna eura

Gruzijac ima ugovor s Napolijem do lipnja 2027., a Transfermarkt ga procjenjuje na 80 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 29. svibanj 2024. 06:00

Nakon što je prije nepune dvije godine stigao podno Vezuva za "samo" 13,3 milijuna eura, Hviča Kvarachelia mogao bi do vrha napuniti klupsku blagajnu Napolija. Gruzijski ofenzivac u protekle je dvije sezone skupio 88 nastupa za talijanski klub, uz 25 pogodaka i 26 asistencija, a kruna mandata bio mu je osvojeni Scudetto prošle sezone.

S obzirom na to da je postao ljubimac navijača, 23-godišnjak je prekršten u "Kvaradonu", nadimak po uzoru na velikog Diega Maradonu, najveću legendu u povijesti Napolija. No, nakon samo dvije sezone, mogao bi uslijediti njegov rastanak s klubom.

Prema pisanju Gianluce Di Marzija, talijanskog insajdera za transfere, Kvarachelia je na meti PSG-a, koji je na stol, navodno, stavio ponudu od 100 milijuna eura. Šuškanja je potvrdio i njegov menadžer, Mamuka Jugelim, u intervjuu za gruzijsko izdanje La Gazzette dello Sport.

- Interes iz Saudijske Arabije nije istinit. Međutim, istina je da postoji interes od PSG-a, čak i ponuda, ali sve ovisi o odluci Napolija i klupskog predsjednika - rekao je Jugelim.

S obzirom na to da će Parižani u idućoj sezoni ostati bez Kyliana Mbappéa, klub ubrzano traži zamjenu za francusku zvijezdu, a novac, očito, neće biti problem. Brzonogi nogometaš ima ugovor s Napolijem do lipnja 2027., a Transfermarkt ga trenutačno procjenjuje na 80 milijuna eura.

Linker
29. svibanj 2024 06:02