MOTIVIO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Motivio/imago Sportfotodienst/profimedia
RIJEČ ŠEFA SVLAČIONICE

Na pomolu potpuni preokret u slučaju Joška Gvardiola? Trener tvrdi: ‘On ostaje naš igrač‘

Istaknuo je da Gvardiol ostaje i da se ništa od toga što se spominjalo nije dogodilo
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 21. srpanj 2023. 10:27

Trener njemačkog bundesligaša Leipziga, Marco Rose, jasno je demantirao glasine koje su se posljednjih dana širile nogometnim svijetom o navodnom transferu hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola u Manchester City. Istaknuo je da Gvardiol ostaje u klubu i da se ništa od toga što se spominjalo nije dogodilo.

Navodni transfer 20-godišnjeg braniča izazvao je brojne reakcije i spekulacije, ali trener Marco Rose sada je otklonio nedoumice koje su postale sve jače kada je transfer stručnjak Fabrizio Romano objavio kako je postignut dogovor oko transfera.

U intervjuu za Sky Sports, Rose je Gvardiol i dalje igrač Leipziga.

- Koliko znam, Joško Gvardiol je naš igrač. I ostat će jedan od naših igrača. Ne znam ništa o nikakvom liječničkom pregledu. Ništa o prvom ni o drugom liječničkom. Vjerujte mi, ja bih kao trener znao takve stvari - izjavio je Rose.

Ove navode potvrdio je i novinar Sky Sporta Florian Plettenberg, koji ističe kako nema nikakvog dogovora između klubova. Leipzig za eventualnu prodaju želi dobiti fiksnih 100 milijuna eura uz realno ostvarive bonuse.

Linker
08. rujan 2024 01:50