PAUL ELLIS Afp
POSLJEDNJI PLES

Na pomolu senzacionalni povratak: Ten Hag se posuo pepelom, Man.United vraća zvijezdu koje se ljetos odrekao!?

Nakon višemjesečnih pregovora na ljeto je odbio pristati na drastično smanjenje plaće
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2023. 06:15

U Manchester Unitedu ozbiljno razmišljaju o ponovnom angažmanu španjolskog vratara Davida De Gee. Da, istog onog kojem su odbili ponuditi novi ugovor minulog ljeta. Razlog? Erik ten Hag strahuje da će u slučaju da Kamerunac Andre Onana ode igrati na Afrički kup nacija ostati kratak na vratarskim pozicijama.

Onana bi u slučaju nastupa za Kamerun na Afričkom kupu nacija u siječnju mogao propustiti do osam utakmica, a The Sun navodi kako u redovima Crvenim vragovima stoga ponovno planiraju posegnuti za vratarom koji je u klubu proveo 12 godina.

U slučaju odlaska Onane, Man.United bi ostao na Altayu Bayindiru, koji tek treba upisati službeni nastup za klub, te iskusnom Tomu Heatonu koji ima problema s ozljedama. Stoga bi De Gea bio izvrsna privremena zamjena za Onanu, dakako, u slučaju da Španjolac, koji je i dalje bez angažmana, pristane na ponudu.

Jer na ljeto je nakon višemjesečnih pregovora odbio pristati na drastično smanjenje plaće koja je iznosila 375.000 funti tjedno.

De Gea je inače ostao u kontaktu s igračima Man.Uniteda, ponajprije Brunom Fernandesom s kojim se druži privatno, a nedavno je na društvenim mrežama osvanula njegova zajednička fotografija s Victorom Lindelofom, Tomom Heatonom i Rafaelom Varaneom.

‘Kava i prijatelji, to je uvijek dobar izbor‘, napisao je Fernandes uz objavljenu fotografiju.

Linker
30. travanj 2024 21:02