DAMIR KRAJAC Cropix
ODLAZI I NAPADAČ?

Na pomolu val odlazaka iz Dinama: Španjolci imaju nove detalje, hoće li Modri prihvatiti ovu ponudu?

Na Maksimiru bi u skoro vrijeme sastav mogao biti poprilično oslabljen
Piše: SNObjavljeno: 17. kolovoz 2023. 14:47

Dinamo bi ovog ljeta mogao ostati bez svojih najboljih igrača. Već se neko vrijeme piše o odlascima Josipa Šutala, Luke Ivanušeca i Dominika Livakovića, te o mogućem odlasku Brune Petkovića.

Navodno bi val odlazaka trebao krenuti već idući tjedan, nakon što Dinamo odigra uzvratnu utakmicu s AEK-om u 3. pretkolu Lige prvaka. Španjolski Relevo piše kako je Livaković odbio otići u La Ligu. Navodno je Dinamo sve dogovorio s Almerijom i pristao na osam milijuna eura plus bonuse, ali Livaković je odbio otići u Almeriju.

To ne znači da će ostati u Dinamu jer zainteresiranih ne nedostaje, a izgleda da je ipak najbliži Španjolskoj. Kao što smo već pisali, golman Seville Yassine Bono potpisuje za saudijski Al-Hilal, a Sevilli će od tog transfera pripasti 21 milijun eura. Španjolci kao njegovu zamjenu vide baš Dinamovog golmana.

U La Ligu bi mogao i Bruno Petković. Dio medija iz Andaluzije piše kako povratnik u La Ligu, Granada, jako želi napadača Dinama. Španjolski je prvoligaš spreman platiti oko pet milijuna eura koliko bi Dinamo mogao prihvatiti za svojeg najboljeg napadača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. svibanj 2024 07:43