Luis Campos i Kylian Mbappe

 FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA
PEREZ U OFENZIVI

Nakon Mbappéa Real sprema još jedan udarac PSG-u: Vraća li se poznato lice na Santiago Bernabeu?

Kylian Mbappé možda neće biti jedini koji će uskoro Pariz zamijeniti Madridom
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. veljača 2024. 07:56

Transfer saga oko prelaska Kyliana Mbappéa (25) iz PSG-a u Real čini se kako je konačno završila. U Madridu je spreman crveni tepih za francuskog napadača koji će, prema najavama, potpisati petogodišnji ugovor s kraljevskim klubom. Mbappé je i službeno potvrdio čelnicima PSG-a kako novi ugovor neće potpisati, a Florentino Perez je navodno već najavio svlačionici kako Francuz stiže na ljeto.

Međutim, možda neće biti i jedini koji će Pariz zamijeniti Madridom. Real navodno sprema još jedan udarac PSG-u. Kako prenosi "Foot Mercato", kraljevski klub također želi dovesti planera pariške momčadi Luisa Camposa (59). Campos je trenutno zaposlen kao strateški savjetnik u PSG-u, ali je također odgovoran za transfere.

image

Luis Campos

FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA

Inače, u sezoni 2012/13 jednu je sezonu bio skaut Real Madrida. Koliko je PSG spreman na novi udarac, pogotovo jer je Campos trebao voditi ljetni prijelazni rok, ostaje za vidjeti. Na mjesto Mbappéa očekuje se dolazak nekoliko vrhunskih zvijezda. U fokusu su Victor Osimhen, Mohamed Salah i Bernardo Silva.

Linker
14. svibanj 2024 16:51