Ryan Kent iz dana u Rangersima

 ALAN RENNIE/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA
‘ČUDNA BILJKA‘

Napadač odbio sve ponude osim Dinamove: Modri spremaju spektakularnu završnicu prijelaznog roka?

Ljevokrilnog ofenzivca zovu mnogi klubovi, a i u Maksimiru su ozbiljno zagrizli
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. veljača 2024. 12:57

U zimskom prijelaznom roku na Maksimiru pojavila se nova zgodna priča, o kojoj su Sportske novosti pisale. Radi se o Raulu Torrenteu (22), stoperu Granade.

On je bio druga opcija za stopera, ali bi mogao postati i prva. Po našim izvorima, on bi u plavi dom mogao doći baš kao desni bek Gabriel, dakle - besplatno! Naime, mladom stoperu ugovor s Granadom ima rok trajanja do ljeta ove godine, pa ima logike da ga Modri dobiju bez odštete. Pregovori kao i u slučaju Batagova traju, vrlo brzo ćemo vidjeti kako će se razviti te priče o stoperima.

image

Raul Torrente u dresu Granade

OSCAR BARROSO Dppi Via Afp

Za Ryana Kenta (27), ljevokrilnog napadača kojeg je Fenerbahçe otpisao, naši informatori kažu da je pomalo “čudna biljka” jer je dosad odbijao sve ponude koje su stizale na njegovu adresu. A bilo ih je dosta, iz mnoštva raznih klubova.

Međutim, kažu nam da se nije oglasio samo o jednoj ponudi. Onoj Dinamovoj! Dinamu ovaj Englez nikada nije kazao definitivno ne, tako da niti ta priča nije gotova, kako nas uvjeravaju maksimirski izvori. Izgleda da će biti još dosta zanimljivo do kraja prijelaznog roka u Maksimiru...

image

Ryan Kent u dresu Fenerbahçea

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Linker
05. ožujak 2024 14:10