Čanađija je igrao i u Šibeniku

 NIKSA STIPANICEV Cropix
OD LJETA U MOSTARU

Nastavlja se egzodus iz Zrinjskog. Bivši igrač Rijeke otišao u pretposljednju momčad grčkog prvenstva

Dario Čanađija nastavlja s mijenjanjem klubova
Piše: HinaObjavljeno: 01. veljača 2024. 16:07

Hrvatski veznjak Dario Čanađija napustio je aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine Zrinjski iz Mostara, postajući tako dio poveće kolonije igrača koji su se razišli s ovim klubom koji se nalazi na pripremama za proljetni nastavak sezone.

- Dario Čanađija više nije igrač HŠK Zrinjski Mostar, a 29-godišnji veznjak karijeru će nastaviti u grčkom klubu Kifisia FC - naveo je Zrinjski na Facebooku.

Čanađija karijeru nastavlja u grčkom Kifisia FC, posljednjeplasiranoj momčadi u grčkom prvenstvu.

Ovaj igrač, koji je u Mostar stigao iz HNK Šibenika u ljetnome prijelaznome roku prošle godine, odigrao je 31 utakmicu te nastupao u većini susreta europskih natjecanja Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara.

Samo dva dana ranije Zrinjski je napustio i nekadašnji Hajdukov stoper Stipe Radić, a prije toga isto su učinili i Andrija Balić te Zvonimir Kožulj. Mostarski sastav napustio je veliki broj igrača koji su dovedeni kao pojačanja zbog europskih ambicija kluba iz grada s Neretve.

Čanađija je u karijeri igrao za Slaven Belupo, Rijeku, Speziju, Olimpiju, Goricu, Astru Giurgiu, Sarpsborg, Aalesund, Šibenik i Zrinjski.

Linker
27. travanj 2024 09:23