Gabrijel Rukavina

 DAMIR KRAJAC Cropix
I DALJE NEMA DOGOVORA

Nastavlja se trakavica oko Dinamovog dragulja, tjednima traju pregovori, rezultata i dalje nema

Dosta je tu potencijalnih raspleta i zasad još nema konačnog rješenja
Piše: SNObjavljeno: 03. veljača 2024. 11:39

Nije tajna da Gorica već tjednima pokušava ishoditi posudbu Dinamovog mladog krilnog igrača Gabriela Rukavine (20), ali dosta je tu potencijalnih raspleta i zasad još nema konačnog rješenja. Rukavina u četvrtak nije bio na treningu Dinka Jeličića i njegove momčadi, kao što nije ni jedan drugi novi igrač, što znači da će Gorica sljedeće kolo i gostovanje u Maksimiru dočekati u istom sastavu kao i dosad.

Dinamo je početkom prijelaznog roka za Rukavinu odbio ponudu u iznosu od tri milijuna eura koju je poslao LA Galaxy. Iz Maksimira su tražili veći iznos, a do dogovora prema svemu sudeći nije došlo.

image
RONALD GORSIC Cropix

Rukavina je nakon toga trebao završiti na posudbi u Gorici, ali ni to se još uvijek nije do kraja realiziralo. Mladi Rukavina je bio okarakteriziran kao jedan od najvećih talenata Dinamove nogometne škole, ali se nikada nije uspio nametnuti u seniorskom nogometu. Za Dinamo je skupio samo 11 službenih nastupa u kojima je ulazio s klupe te nije upisao niti jedan gol ili asistenciju.

Odlazak u Goricu bi mu donio prijeko potrebnu minutažu u seniorskom nogometu za koju se nije uspio izboriti na Maksimiru. No, s Dinamovom upravom se u posljednjih nekoliko prijelaznih rokova ništa ne zna do posljednjeg trenutka pa ni s Rukavinom nije ništa drugačije.

Nema novosti ili se, pak, strogo kriju, ni o nekom potencijalnom izlaznom transferu, koji bi za Velikogoričane imao golemi financijski značaj, ali prijelazni rok u dosta država nije gotov, pa se možda nešto i dogodi u prvoj polovici veljače...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 10:14