Marko Livaja i Dominik Kotarski

 ANTE CIZMIC Cropix
SJAJNA SEZONA IZA NJEGA

Ne ide s Vatrenima na Euro, a želi ga čak i Inter? Hrvatska uzdanica je sve veći hit u Europi

Konačna odšteta mogla bi se kretati oko iznosa od deset milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 11. lipanj 2024. 08:07

Dominik Kotarski nije se našao na popisu putnika na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Vratar PAOK-a morao se zadovoljiti pretpozivom, kao četvrta vratarska opcija, ali i kao uzdanica za budućnost hrvatske nogometne reprezentacije, kako je rekao i Danijel Subašić u intervjuu za Sportske novosti.

No, 24-godišnji čuvar mreže iz Zaboka na radaru je klubova iz najjačih europskih liga, prenosi Gianluca Di Marzio, talijanski insajder za transfere. Prema njegovim informacijama, za Kotarskog je zainteresirana Parma, a već duže vremena prati ga i milanski Inter, koji ga vidi kao potencijalnu opciju za pričuvnog vratara.

Osim dva talijanska kluba, Di Marzio spominje interes i Southamptona, koji je nedavno izborio povratak u Premier ligu, dok bi Augsburg rado doveo Kotarskog u Bundesligu.

Transfermarkt ga procjenjuje na pet milijuna eura, ali konačna odšteta mogla bi se kretati oko iznosa od deset milijuna eura. Kotarski je odradio drugu sezonu u Solunu, a prije dva i pol mjeseca debitirao je za Vatrene u prijateljskoj utakmici protiv Egipta.

Linker
11. lipanj 2024 08:10