Božidar Vukičević/Cropix
GDJE JE ZAPELO?

Nevjerojatno što je Dinamo napravio: Imamo dokaze koji sve otkrivaju, evo zašto je Brekalo otišao u Hajduk

Posebno u oko upada podatak iz dokumenta da se ‘Josip Brekalo složio s privremenim transferom u Dinamo‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. siječanj 2024. 08:53

Priča oko odlaska Josipa Brekala u Hajduk nikako da dođe svome kraju, stalno se pojavljuju neke nove okolnosti. Dinamo se u ponedjeljak navečer službenim priopćenjem oglasio za Dnevnik Nove TV. U tom dopisu je pisalo...

- Igrač je više puta razgovarao s trenerom, iznosio svoja razmišljanja i očekivanja, tražio jamstva oko uloge na terenu ukoliko dođe na posudbu u Dinamo", javili su iz Dinama i dodali:

- Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu, ali je ih je igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim. Po medijskim izvještajima igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk.

image

dinamo 3

DINAMO 3 Dinamo 3

Mi smo pak dobili dokumente koji su iz Fiorentine stigli na Dinamovu adresu iz kojih se vidi da je talijanski klub pristao na transfer Brekala u Maksimir! Trebalo ih je samo popuniti i odgovoriti Fiorentini. Dakle, po ovim dokumentima koje imamo Talijani su pristali na ponudu Modrih, na sve uvjete koje im je postavio maksimirski kub. Josip je samo trebao doći u Zagreb i napraviti liječnički pregled. Posebno u oko upada podatak iz dokumenta da se ‘Josip Brekalo složio s privremenim transferom u Dinamo‘.

image

dinamo 22

DINAMO 22 Dinamo 22

Međutim, iz nepoznatog razloga Dinamo uopće nije odgovorio Fiorentini. Što je između ostalog nevjerojatno u poslovnom svijetu. Ako su se klupski čelnici u međuvremenu predomislili, mogli su bar Talijanima poslati mail u kojem ih o tome obavještavaju. Oni im nisu poslali - ništa.

image

dinamo 1

DINAMO 1 Dinamo 1

Ti dokumenti zapravo idu uz onu priču koju smo objavili još u subotu, prije utakmice Lokomotive i Dinama. Naime, tada smo sreli menadžera Andyja Baru koji se spuštao niz maksimirske stepenice ispod zapadne tribine. On je naime, zastupnik Josipa Brekala. Kad smo ga pitali ima li novosti oko Brekalovog transfera u Dinamo, kazao je:

- Blizu smo dogovora. Josip želi doći u Dinamo, sve je dogovoreno s njim, samo Dinamo još mora odgovoriti Fiorentini i sve će biti riješeno.

Međutim, kao što vidimo Dinamo nije odgovorio i Brekalo nije došao, završio je u Hajduku. Nakon što je sve propalo, Bara nam je kazao kako su iz Maksikmira nazvali Josipa te mu kazali da ‘će možda mijenjati trenera Jakirovića, pa da ne znaju hoće li ga novi trener htjeti‘.

image


Božidar Vukičević/Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. ožujak 2024 11:30