David Čolina

 ŽELJKO HAJDINJAK/Cropix
TRANSFER NA POMOLU

Ništa od povratka u Hajduk. Bivši igrač Bijelih otišao k drugom hrvatskom treneru

David Čolina jako je blizu dogovora s danskim Vejleom, koji vodi Ivan Prelec
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 24. siječanj 2024. 20:28

Prema pisanju danskih medija i Fabrizia Romana, bivši igrač Dinama, Monaca i Hajduka David Čolina je jako blizu dogovora i prelaska u danski Vejle, gdje će ga dočekati bivši trener Istre 1961 i juniora Dinama Ivan Prelec.

Lijevi bek trenutno je član njemačkog Augsburga gdje nema preveliku minutažu. Ove je sezone dobio priliku zaigrati samo u Njemačkom kupu, a nije imao ni sreće s ozljedama. U Augsburg je prešao prošle godine iz Hajduka, međutim unatoč golu u debitantskom nastupu, uspio je skupiti samo osam nastupa.

Čolini Vejle i stadion Vejle nisu potpuno nepoznati jer je u rujnu 2022. bio dio hrvatske U21 reprezentacije koja se u Nørreskovenu sastala s Danskom u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U klubu će ga osim trenera Preleca, dočekati i bivši igrač Lokomotive i Zagreba Denis Kolinger.

Danski klub je trenutno na pripremama u Turskoj, a Čolina bi se tek trebao priključiti. Vejle se trenutno nalazi na pretposljednjem 11. mjestu danske Superlige s 14 osvojenih bodova iz 17 odigranih utakmica.

Linker
30. travanj 2024 09:25