Odvjetnik Tomislav Kasalo, Perišićev kum Frane Jurčević, Ivan Perišić i Danko Đikić, menadžer koji je dogovorio transfer  

NOVA EPIZODA

Nizozemci otkrili koju će poziciju igrati Perišić. Procurilo i koji je veliki klub odbio u Italiji

Možda bi se predomislio da je znao da će Ivan Jurić preuzeti veliki rimski klub
Piše: SNObjavljeno: 19. rujan 2024. 19:54

Dolazak Ivana Perišić u PSV i dalje je velika priča u Nizozemskoj. Mnogi su iznenađeni dolaskom prekaljenog Hrvata, jer PSV nije klub koji inače dovodi veterane. Dapače. PSV sada u svlačionici ima dva igrača preko 30 godina. Perišić (35) je najstariji, a odmah do njega je kapetan Luuk de Jong (34), koji je legenda kluba, napadač koji je u dresu PSV-a zabio 172 gola, a i u ovoj sezoni je u ukupno sedam nastupa upisao već četiri gola i četiri asistencije.

Nizozemci su isprva računali da je Perišić doveden kao igrač koji bi trebao pokriti mjesto lijevog beka, gdje PSV uz neiskusnog Mattea Damsa ima još samo ozlijeđenog Sergiña Desta i Maura Júniora, igrača sklonog ozljedama.

Međutim, Perišić je doveden kao zamjena za krilnog napadača Hirvinga Lozana (29), pišu nizozemski mediji. Momčad iz Eindhovena javila se iskusnom Hrvatu tek kada se pokazalo da će meksički napadač biti izvan pogona duže od očekivanog.

S druge strane, u PSV-u dobro znaju da Perišić može igrati i lijevog beka, kao i lijevog bočnog, ali i desno krilo. Nizozemci pišu da ipak nije realno da Perišić (odmah) dobije i ulogu startera, te da će se morati iskazati kroz nešto manju minutažu.

Perišić je izjavio kako je odbio nekoliko ponuda iz Španjolske i Italije. U međuvremenu je procurilo da ga je Roma jako htjela, ali Perišić je radije odabrao PSV. Možda bi se predomislio da je znao da će Ivan Jurić preuzeti veliki rimski klub...

Linker
19. rujan 2024 19:55