Yacine Titraoui

 ADIL BENAYACHE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Adil Benayache/sipa Press/profimedia
ČEKA SE SLUŽBENA OBJAVA

Novo pojačanje pred vratima Dinama! Velikan ignorirao pozive za Hrvata, doznajemo i što je s napadačem

Još uvijek na Maksimiru nisu odustali od namjere da oslabe izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. kolovoz 2023. 07:06

Iako liječnički pregled nije prošao idealno, mladi Alžirac Yacine Titraoui (20) je pred potpisom ugovora s Dinamom. Problemi koji su zamijećeni na liječničkom nisu takve prirode da mogu biti zapreka uspješnoj karijeri veznog igrača u maksimirskom klubu.

Istine radi, konačna odluka još nije donijeta, ali sve ide prema tome da će Igor Bišćan dobiti jednog igrača kojeg želi vijdeti u svojoj momčadi. Cijena je za Dinamo također prihvatljiva, Modri bi na ime odštete njegovom klubu Paradouu trebali isplatiti 550 tisuća eura. Dečko je igrao za mlade alžirske reprezentacije U-20 i U-23, cijena na Transfermarktu iznosti mu milijun eura, a po svim saznanjima koje imaju u plavom domu radi se o igraču koji je iznimno perspektivan i mogao bi biti pravi ‘bingo‘.

Ako se realizira taj transfer, a to je vrlo izgledno, onda Dinamo polako može zaključivati prijelazni rok kad se radi o dolaznim transferima. Prije nego što je startao ljetni mercato, trener Igor Bišćan je kazao da mu za ovu momčad, naravno pretpostavljajući da će biti odlazaka treba pet, šest, možda i sedam igrača. Dinamo je zasada doveo Francuza Bernauera, Japanca Kaneka, Ukrajinca Mihaljičenka, u ponedjeljak bi po svemu trebali biti riješeni Kačavenda i Stojković, a potpis Titraouija bi značio da je Bišćan dobio šest novih igrača u ovom prijelaznom roku.

image

Michael Frey

RHR-FOTO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Rhr-foto/imago Sportfotodienst/profimedia

Baš kontigent novih lica koje je želio. Možda se dogodi i sedmi... Ako će se dogoditi, onda će se raditi o napadaču. Nakon neuspješnog pokušaja dovođenja Frigana, Belje i Bakrara, možda se na koncu ostvari i napadačka želja. Po našim saznanjima, struka još uvijek razmišlja o Michaelu Freyu (29), napadaču iz Royal Antwerpa, belgijskog prvaka i osvajača kupa, protiv kojeg bi Dinamo mogao igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka ako preskoči Antwerp.

Da podsjetimo, švicarski napadač je igrao je i za Young Boys, Luzern, Lille, Zürich, Fenerbahče, Nürnberg, Waasland Beveren i Schalke. Riječ je o napadaču čija tržišna vrijednost iznosi dva milijuna eura, a njegov bi dolazak u Maksimir Modre koštao milijun eura, uz godišnju plaću od 500 tisuća eura. Talijanski mediji su objavili da je Dinamo poslao ponudu za finskog golgetera Pohjanpala, ali u klubu su to demantirali. Kad se radi o mogućem dolasku mladog reprezentativca Gabrijela Vidovića iz Bayerna, u plavom domu kažu da im se nitko iz legendarnog bavarskog kluba na tu temu nije javio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. rujan 2024 12:20