Marcus Rashford i Matheus Nunes

 SIMON DAVIES Dppi Via Afp
SVE MANJE VREMENA

Očekuje se vatromet: Ovo su premierligaški transferi koji bi mogli pasti u posljednjim satima

Klubovi bi po običaju mogli pristajati plaćati bitno veće odštete nego što su do sada bili spremni
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 30. kolovoz 2023. 14:43

Još je ostalo malo vremena do zatvaranja prijelaznog roka u Premiershipu, a u posljednjim satima transfer tržnice očekuje se vatromet. Pritisnuti rokovima, a imaju sve manje vremena jer 1. rujna je pred vratima, klubovi će po običaju pristajati plaćati bitno veće odštete nego što su do sada bili spremni.

The Mirror je napravio pregled transfera koji se očekuju u idućim danima. Altay Bayindir je pred pragom Manchester Uniteda, Fenerbahče je prihvatio odštetu, a s turskim vratarom su dogovoreni uvjeti transfera koji bi uskoro trebao biti i služben. Ryan Gravenberch nije u prvom planu u Bayernu, a dva su kluba iznimno zainteresirana za potpis 21-godišnjeg nizozemskog veznjaka - Liverpool i Manchester United.

- Ne znam što će se dogoditi idućih dana - odgovorio je Gravenberch na pitanje o svome transferu i podgrijao špekulacije.

Pritom, United ima "asa u rukavu" jer Bayern je istovremeno zainteresiran za Scotta McTominaya koji je višak na Old Traffordu.

Tottenham će do kraja prijelaznog roka još jednom napasti potpis Brennana Johnsona. Prvu ponudu od 50 milijuna eura čelnici Nottingham Foresta su odbili i ustraju na odšteti od 60 milijuna.

Matheus Nunes napravio je dar-mar u redovima Wolverhamptona nakon što je klub odbio ponudu Manchester Cityja od 55 milijuna eura. Odbija trenirati, ali nije omekšao stav kluba koji traži 70 milijuna eura ili od posla neće biti ništa. Sve, dakle, sada ovisi o Cityju, odnosno o tome hoće li ispratiti taj zahtjev.

Divock Origi bi se nakon samo jedne sezone i neuspješne epizode u Milanu mogao vratiti u Premiership, konkretno u Burnley, dok je Bayern zainteresiran za Trevoha Chalobaha. Taj transfer je na dugom štapu jer Bavarci predlažu posudbu s opcijom otkupa dok Chelesea zasad ustraje isključivo na transferu i to za 60 milijuna eura.

Linker
27. lipanj 2024 11:53