Slavlje nogometaša Dinama

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
ODMAH NA STARTU PRIPREMA

Odlasci s Maksimira: Vidović više nije igrač Dinama, a bivši trener Hajduka odvodi drugog modrog dragulja!?

Htjeli bi Modri da ostane, ali posudba je istekla. Njegova je sudbina sad je u rukama matičnog kluba
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. lipanj 2024. 17:38

Na početku Dinamovih priprema sigurno neće biti Gabriela Vidovića. Kako smo već pisali, teško da bi mogao ostati u plavom klubu.

Htjeli bi u Maksimiru da ostane, ali istekla mu je posudba, Vidovićeva je sudbina u rukama Bayerna, tamo mu ugovor traje još godinu dana i bavarski klub mora vidjeti što će s njim. Hoće li se ipak Bayern odlučiti prodati ga Dinamu ispod cijene (ispod onih 3,5 milijuna eura) ili će mu ponuditi novi ugovor pa ga poslati negdje drugamo na posudbu? To se ne zna.

image

Gabriel Vidović

DAMIR KRAJAC Cropix

Bitno jest da u ovom trenutku Vidović više nije igrač Dinama. Marko Bulat je prema našim izvorima, također na izlaznim vratima, iako je izvjesno da bi se trebao pojaviti na startu priprema 1. srpnja. Priča se da je Bulat najbliži belgijskom Standardu kojeg vodi Ivan Leko.

Ako uskoro dođe do dogovora s Dinamom i igračem oko njegovih primanja, Bulat bi mogao karijeru nastaviti u Belgiji. Očekuje se i odlazak Mahira Emrelija, na stolu je i dalje ponuda Qarabaga, vidjet ćemo hoće li Emreli na koncu pristati na odlazak.

image

Bulat, Krovinović i Emreli

ANTE CIZMIC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. lipanj 2024 17:41