JORGE GUERRERO Afp
LEGENDA SVE OBJASNILA

Oglasio se Leo Messi i otkrio zašto je odbio povratak u Barcu: ‘Nisam želio biti odgovoran za takvo nešto‘

‘Želio sam se vratiti, bio sam uzbuđen, ali nakon što sam proživio to što sam proživio...‘
Piše: SNObjavljeno: 07. lipanj 2023. 22:03

Lionel Messi je prelomio, ništa od Saudijske Arabije, ništa od Barcelone, sjajni argentinski nogometaš u konačnici je odabrao MLS i Inter Miami koji je u vlasništvu nekadašnje nogometne zvijezde Davida Beckhama.

Dosta dugo se nagađalo o idućoj Messijevoj destinaciji, većina je bila uvjerena u povratak na Nou Camp, ali od čitava priče neće biti ništa. Sada se oglasio i sam Argentinac i otkrio razloge svoje konačne odluke.

- Odlučio sam otići u Miami, još uvijek nije sve gotovo, ostali su još neki detalji, ali to je moja odluka. Ideja je bila ukoliko se ne vratim u Barcu da napustim Europu. Želio sam se maknuti od velikih pozornica i posvetiti se obitelji. Što se tiče Barcelone čuo sam da su imali plan smanjiti plaće i prodati neke igrače kako bi me doveli, nisam želio biti odgovoran za takvo nešto. Nisam želio da netko zbog mene pati - rekao je Messi, pa nastavio:

image
ALAIN JOCARD Afp

- Želio sam se vratiti, bio sam uzbuđen, ali nakon što sam proživio to što sam proživio nisam želio prolaziti kroz iste stvari. U vremenu kada sam bio u Barceloni su me optuživali za puno stvari, a ništa od toga nije bilo istina, postao sam umoran od toga i nisam želio da se stvari završe kao i prije dvije godine. Iza mene su teške dvije godine, imao sam sjajno SP u Kataru, ali nakon toga su došli teški trenuci. Želim ponovo uživati u djeci, obitelji i običnom danu, želim imati mir‘

Linker
23. travanj 2024 12:50