Dani Olmo

 JAVIER SORIANO Afp
KAKVA BOMBA

Olma želi jedan od najbogatijih klubova na svijetu, sprema se transfer koji će odjeknuti!?

Bogati klub zainteresiran je za potpis jednog od najboljih igrača minulog Eura u Njemačkoj
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 23. srpanj 2024. 21:02

Manchester United, Manchester City, Bayern, Barcelona. To su klubovi koje se ovog ljeta povezivalo s Danijem Olmom. Potonji je pokazao i najveću želju za dovođenjem bivšeg igrača zagrebačkog Dinama, koji bi u nevjerojatnom raspletu mogao završiti i u Al-Nassru!

Saudijski prvoligaš, čiji dres između ostalih nose Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović, zainteresiran je za potpis jednog od najboljih igrača minulog Eura u Njemačkoj. Predsjednik kluba Ibrahim Al-Muhaideeb čak je i zapratio Olma na društvenim mrežama, što dakako ne potvrđuje ništa, ali kao što kaže stara indijska poslovica: gdje ima dima, ima i vatre.

Tamošnji mediji tvrde da su pregovori između Al-Nassra i Olmovih zastupnika u tijeku, te da uskoro očekuju konkretne informacije o ishodu pregovora. Odlazak u Saudijsku Arabiju trebao bi značiti i više novca za Dinamo, koji ima pravo na 20 posto od razlike transfera.

image

Dani Olmo

KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

Iz sadašnje perspektive djeluje pomalo nevjerojatno da bi španjolski reprezentativac mogao otići u Saudijsku Arabiju, ali život piše čudne priče. Tako i nogomet...

Olmova je želja Barcelona, Barcelonina je želja Olmo, međutim financijske (ne)prilike katalonskog kluba mogle bi ipak stopirati transfer, ili ga odgoditi. Dani Olmo visoko kotira kod sportskog direktora i predsjednika Barce, ali jedan drugi igrač prednjači na listi Barcinoj listi želja. Naravno, radi se o Nicu Williamsu, a pitanje je imaju li Katalonci sredstva za dovođenje obojice igrača.

image

Dani Olmo

PAUL TERRY/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Linker
07. rujan 2024 10:09