Mario Ćuže u Dinamo je došao 2013. godine iz Neretve 

 RANKO SUVAR Cropix
GOTOVO JE S POSUDBAMA

Osmijeh je ponovno na licu: Mladi dinamovac nakon deset godina napustio Maksimir i potpisao za novi klub

Već sljedećeg tjedna mogao bi zaigrati u pretkolu Lige prvaka kod armenske momčadi Urartu
Piše: HinaObjavljeno: 05. srpanj 2023. 13:43

Krilni napadač Mario Ćuže napustio je redove hrvatskog nogometnog prvaka Dinama i potpisao ugovor s bosanskohercegovačkim prvakom Zrinjskim iz Mostara, izvijestili su u srijedu iz toga kluba kojega sljedećeg tjedna očekuje prvi susret u pretkvalifikacijama Lige prvaka.

Ćuže je proteklu sezonu bio na posudbi u redovima Zrinjskog, te se nakon nepunih mjesec dana u Dinamu vratio u redove najtrofejnijeg kluba u BiH.

"HŠK Zrinjski Mostar s iznimnim zadovoljstvom može potvrditi da će Mario Ćuže i u novoj sezoni nositi dres aktualnog osvajača dvostruke krune", navodi se na Facebook stranici HŠK Zrinjskog.

Pojasnili su kako su uspješno zaključili transfer s Dinamom, nakon čega je 24-godišnji krilni napadač potpisao četverogodišnji ugovor s Zrinjskim.

Ćuže će u redovima "plemića" ponovno nositi broj 25 na dresu s kojim je nastupao u 44 službena nastupa postigavši 11 pogodaka.

Hrvatski krilni napadač je u seniorskoj karijeri kao posuđeni igrač Dinama nastupao za Lokomotivu, Istru i ukrajinski Dnipro.

Član uprave Zrinjskog Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen koji je u najmu pogona kompanije Aluminij, najavio je kako će ovaj klub nastaviti ulagati u igrače za koje vjeruju da su njegova budućnost, te da su spremni za europske izazove.

Već sljedećeg tjedna Zrinjski u pretkolu Lige prvaka gostuje kod armenske momčadi Urartu.

Mario Ćuže u Dinamo je došao 2013. godine iz Neretve, prvoj je momčadi priključej 2017. a potomo je uglavnom bio na posudbama. Prvo u drugoj momčadi Modrih, a potom u Istri, Lokomotivi i Dnjipru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 21:35