MORITZ MLLER/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
U NOVOJ SREDINI

Otkriveni detalji Lovrenovog transfera: ‘Ovo je bomba u 90. minuti, stiže nam heroj Anfielda‘

Lovrenov dolazak glavna je sportska vijest u Grčkoj dan nakon završetka prijelaznog roka
Piše: SNObjavljeno: 12. rujan 2024. 07:44

"Triler sa sretnim završetkom", prva je rečenica u tekstu o transferu Dejana Lovrena u PAOK, na jednom od vodećih grčkih portala, Gazzeti. U srijedu je s ponoćnim otkucajem sata završio prijelazni rok za PAOK i ostale grčke klubove, tako da je klub iz Soluna u "90-oj minuti prijelaznog roka" osigurao usluge bivšeg Vatrenog.

Prema navodima, pregovori s Lovrenom počeli su u srijedu oko podneva, nakon što je klubu propao transfer francuskog stopera Umara Solea, koji u konačnici nije napustio RB Salzburg. Sport-fm također piše kako će Lovren potpisati dvogodišnji ugovor s PAOK-om.

Također je poznato kako Lovren neće moći igrati grupnu fazu Europske lige za grčki klub, iz razloga što je rok za prijavu igrača u Europi istekao. U slučaju da PAOK osigura izlazak iz grupne faze, moći će ponovno prijaviti Lovrena na zimu.

Dodajmo i kako je Lovrenov dolazak glavna sportska vijest u Grčkoj dan nakon završetka prijelaznog roka. "Lovren službeno u PAOK-u!", "Bomba u 90.-oj minuti!, Lovren potpisuje za PAOK, stiže heroj Anfielda", "Veliki posao PAOK-a, Lovren je stigao", neki su od naslova.

Grci ističu Lovrenovu kontribuciju za Liverpool, s kojim je osvojio Premier ligu, Ligu prvaka i Superkup. Također napominju njegovu ulogu u hrvatskoj reprezentaciji, prvenstveno za srebro u Rusiji 2018. godine, gdje je bio jedan od ključnih igrača.

Linker
12. rujan 2024 07:54