Trener Gorice Rajko Vidović

 DAMIR KRAJAC Cropix
TUROPOLJSKE PRIČE

Pajaziti i Dju spašavaju stvar u Velikoj Gorici, predstavio se i bivši igrač Bayerna

U zadnjim satima prijelaznog roka nekoliko zanimljivih igrača sletjelo u Turopolje
Piše: Toni RoićObjavljeno: 06. rujan 2024. 23:42

Kad je već polako umirala nada da će Gorica osnažiti igrački kadar za nastavak sezone, ipak su počele stizati pozitivne vijesti iz turopoljskog kluba. Najprije je s Fulhamom dogovorena posudba do kraja sezone 21-godišnjeg veznjaka Adriona Pajazitija, a onda je iz Portugala sletio 25-godišnji krilni napadač Mesaque Dju, podrijetlom iz Gvineje Bisao, koji je prošle sezone bio prvotimac drugoligaša Mafre, ali i nekad član mlađih selekcija Benfice i londonskog West Hama.

Zvuči kao dobra preporuka za obojicu, iako Pajaziti nikad nije dočekao debi u Premiershipu i ima samo 11 prvoligaških utakmica u dresu norveškog Haugesunda, ali i status mladog reprezentativca Albanije. Baš zbog utakmice sa Švicarskom nije se odmah mogao priključiti novim suigračima, već će to napraviti sljedećeg tjedna.

Dju zbog umora nije sudjelovao u jučerašnjoj utakmici seniora i juniora kluba (seniori slavili 2:1 pogocima Gurlice i Pavlovića, dok je za juniore strijelac bio Štefanac), ali zato se predstavio 25-godišnji veznjak Meritan Shabani, Albanac s njemačkim državljanstvom, koji je bio član Bayerna. U zadnje vrijeme karijeru su mu sputale ozljede i operacije, a u Gorici je zasad u statusu igrača na probi. Posljednji klub za kojeg je nastupao bio mu je švicarski Grasshopper.

Vidović bi bio sretan i da se pronađe još neki slobodni napadač, s obzirom da je Caia Cruza preusmjerio na posudbu u Sesvete.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. rujan 2024 23:42