CHRISTOPHE SIMON Afp
U UGLEDNOM DRUŠTVU

Perišić osvanuo na zanimljivom popisu: ‘Izazvao je euforiju koja je brzo postala frustracija‘

Švicarski Blick u svom pregledu donosi najveća imena sa spomenutog tržišta
Piše: SNObjavljeno: 04. rujan 2024. 17:51

Prijelazni rok u Ligama peticama je završilo, u nekim državama klubovi još trguju, ali svi oni i dalje mogu posjetiti tržište koje se nikad ne zatvara - ono na kojem se nalaze slobodni igrači. Švicarski Blick u svom pregledu donosi najveća imena sa spomenutog tržišta, a među njima se nalazi i ime Ivana Perišića.

"Bivši igrač Wolfsburga, Dortmunda, Intera i Tottenhama ponovno je bez ugovora nakon kratkog boravka u splitskom Hajduku. Krilni napadač, koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio drugo i treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, pridružio se svom rodnom klubu prošlog ljeta nakon 17 godina izbivanja, što je izazvalo euforiju među navijačima - ali to se brzo pretvorilo u frustraciju.

Nakon samo 12 nastupa za Hajduk, Peršić je navodno dao do znanja novom treneru Gennaru Gattusu (46) da želi otići. Talijan je javno progovorio i o disciplinskim problemima. U petak je s njim sporazumno raskinut ugovor. Perišić se vjerojatno vraća u Serie A, gdje bi se mogao pridružiti Comu (s trenerom Cescom Fabregasom)", pišu Švicarci.

Od ostalih igrača s popisa spominje se ime Adriena Rabiota, Memphisa Depaya, Anthonyja Martiala, Joela Matipa, Delea Allija, Joela Matipa, Sergija Ramosa i Matsa Hummelsa, koji bi uskoro trebao potpisati za Romu.

Linker
05. rujan 2024 10:33