LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA
NOVA STRANICA U KARIJERI

Perišić otkrio otkud je sve dobivao ponude za nastavak karijere: ‘Malo sam iznenađen što sam završio ovdje‘

‘Volim igrati za trofeje, to je moj stav. Uvijek želim više‘, kaže hrvatski reprezentativac
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 19. rujan 2024. 10:27

Ivan Perišić za PSV-ov YouTube otkrio je kako je nizozemski velikan, s kojim je potpisao ugovor do idućeg ljeta, bio najbolja opcija za njegovu karijeru.

- Malo sam iznenađen što sam završio ovdje, ali sam posljednjih tjedana slobodan igrač i čekao sam najbolju opciju za mene i moju obitelj. Lako sam donio odluku kada me nazvao PSV, dobio sam poziv u subotu. Bio je to lagan proces, htio sam da se posao što prije zaključi jer želim igrati utakmice i trenirati s klubom. Želim uživati u nogometu, imam još puno toga za pružiti. Jako sam sretan - kazao je hrvatski reprezentativac.

Dodao je kako vjeruje da će se brzo prilagoditi.

- Pričao sam s nekoliko prijatelja, razgovarao sam i s Denzelom Dumfriesom s kojim sam igrao u Interu, malo smo razgovarali o PSV-u i Eindhovenu. Dobro poznajem nizozemsku ligu, nadam se kako ću što prije početi s treninzima. Igrao sam na puno pozicija, uskoro ću upoznati trenera i jako sam sretan što sam u velikom klubu kao što je PSV. Dat ću sve za ovaj klub.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Na stolu je ovoga ljeta, dodao je, imao nekoliko ponuda.

- Volim igrati za trofeje, to je moj stav. Uvijek želim više, igrao sam u puno klubova i država, volim promjene i volim pobjeđivati. Imao sam nekoliko ponuda u Italiji, Španjolskoj i Francuskoj. Bilo je tu i ponuda od arapskih klubova, ali želim igrati za važne trofeje, a PSV je savršen za to. Želim uživati u životu i nogometu, treniram naporno i želim igrati što više utakmica. Imao sam tešku ozljedu prošle godine, vratio sam se i zaigrao nekoliko utakmica nakon toga. Treba mi još malo vremena za prilagodbu na novi klub, ali sam spreman.

Perišić je u PSV-u odabrao broj pet.

- Zašto sam uzeo broj 5? Moj najdraži je broj četiri, ali netko ga već ima... Ali broj nije važan, peticu sam uzeo jer mi je jedan od idola Zinedine Zidane, koji je taj broj nosio u Real Madridu - poručio je.

Linker
19. rujan 2024 10:28