TOM DUBRAVEC Cropix
KASNO OBRAĆANJE

Ponoćna objava talijanskog stručnjaka: Zvijezda Dinama je na izlaznim vratima, evo kada bi sve moglo biti gotovo

Rasplet transfer sage očekivan je nakon današnje uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 19. kolovoz 2023. 07:38

Odlazak Dominika Livakovića iz Dinama svakim se danom čini bližim. Dugo se činilo kako je dogovor s Fenerbahçeom postignut, i da je završetak posla čista formalnost, ali Dinamov stav o igranju pretkola Lige prvaka usporio je pregovore oko hrvatskog reprezentativca, a u međuvremenu se prema nekim navodima uključila i Sevilla.

Cijelu situaciju ponovno je spomenuo talijanski transfer stručnjak Rudy Galetti, ponoćnom objavom na svojem X (twitter) profilu.

Prema njegovim navodima, rasplet transfer sage očekivan je nakon današnje uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka protiv grčkog AEK-a, u kojoj će Dinamo pokušati nadoknaditi 2-1 zaostatak iz Maksimira.

Gutti javlja da je dogovor između turskog Fenerbahçea i Dinama postignut, i da je Turska najvjerojatnija destinacija hrvatskog vratara, ali ne isključuje mogućnost da se Sevilla uključi u utrku, s obzirom na to da je Livaković na listi potencijalnih zamjena za marokanskog vratara Bona, koji se pridružio Al Hilalu iz Seville za 21 milijun eura.

Livaković zapravo čeka zeleno svijetlo Dinamove uprave, a ono se očekuje ubrzo nakon što se sazna sudbina hrvatskog prvaka u susretu protiv AEK-a.

Linker
18. svibanj 2024 18:25