ANP/DDP USA/PROFIMEDIA Anp/ddp Usa/profimedia
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Potres u Zrinjskom, bivši hajdukovac i čovjek koji je kreirao povijesni preokret odlazi iz kluba?

Kožulj je propustio momčadski trening nakon te utakmice Konferencijske lige
Piše: SNObjavljeno: 30. listopad 2023. 18:44

Zvonimir Kožulj, jedan od heroja momčadi Zrinjskog u velikoj 4:3 pobjedi nad nizozemskim AZ Alkmaarom u sklopu prvog kola Konferencijske lige, zatražio je raskid ugovora i izvjesno je da će napustiti momčad, javljaju bosanskohercegovački mediji.

Iskusni 29- godišnji veznjak nezadovoljan je statusom kod trenera Krunoslava Rendulića, a vrhunac nezadovoljstva doživio je kada nije dobio priliku u susretu trećeg kola Konferencijske lige u 1:2 porazu od Legije iz Varšave. Prema navodima, Kožulj je propustio momčadski trening nakon te utakmice zbog čega nije konkurirao za jučerašnju utakmicu protiv Posušja koja je završila rezultatom 2:2.

Kožulj je ugovorno vezan sa Zrinjskim do ljeta 2025. godine, a zbog svoje herojske partije protiv AZ Alkmaara (preokret od 0:3 do 4:3) u kojoj je zabilježio dva gola i asistenciju proglašen je najboljim igračem prvog kola Konferencijske lige.

Kožulj je seniorski nogomet počeo igrati u dresu Širokog Brijega, prije nego što je preselio u Hajduk u kojem je proveo dvije sezone. Slijedile su epizode u Poljskoj i Turskoj prije odlaska u Zrinjski.

Linker
28. travanj 2024 03:05