Marko Rog

 Mi News & Sport/Alamy/Profimedia
NOVA TRŽIŠNA BITKA

Preokret u slučaju bivšeg Vatrenog? Talijani pišu: Dinamo bi ga mogao ‘preoteti‘ Rijeci

Iz ranije poznatih informacija Dinamo nije bio u utrci za Roga, što ne znači da se situacija ne stigne promijeniti
Piše: SNObjavljeno: 01. veljača 2024. 14:29

Nakon što se jučer pojavila informacija o tome kako bi nekadašnji hrvatski reprezentativac Marko Rog mogao pojačati Rijeku, sada su se u talijanskim medijima pojavile drugačije informacije. Prema njima bi se Rog mogao vratiti u Dinamo, klub iz kojeg je i otišao u Italiju.

Cagliarinews24 piše kako su Rogu vrata u Dinamu u potpunosti otvorena. U Dinamo bi otišao na posudbu te bi se u Maksimiru do kraja oporavio od teške ozljede koljena koju je zadobio na pripremama.

Isto piše i L‘Unione Sarda koja ističe da zimski prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 6. veljače pa nema potrebe žuriti s dogovaranjem ovog posla.

Iz nama ranije poznatih informacija Dinamo nije bio u utrci za Roga, što ne znači da se situacija do kraja prijelaznog roka neće promijeniti.

Rog je na Sardiniju došao 2020. iz Napolija za 15 milijuna eura. Za Cagliari je upisao svega 79 nastupa jer je često imao problema s ozljedama. U tim nastupima je zabilježio tri gola i isto toliko asistencija.

Dinamo je Roga 2015. doveo za pet milijuna eura. U Maksimiru je upisao 62 službena nastupa, 11 pogodaka i šest asistencija te osvojio jednu titulu prvaka HNL-a i jedan Kup. Rog ima i 21 nastup za hrvatsku reprezentaciju. Sada bi se prema pisanju talijanskih medija, mogao vratiti na Maksimir.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. ožujak 2024 06:48