PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
JAVLJAJU NIJEMCI

Procurilo ime novog kluba srebrnog Vatrenog: Hrvatskom braniču mogla bi se ispuniti velika želja

Iako posao još uvijek nije službeno potvrđen, informacije ukazuju na to da je sve dogovoreno usmeno
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 14. srpanj 2023. 15:00

Atenski nogometni klub Panathinaikos ima novo pojačanje - hrvatski branič Tin Jedvaj dolazi u klub kao posuđeni igrač iz Al-Aina. Nakon što je proveo proljetni dio sezone u Emiratima kao posuđeni igrač moskovskog Lokomotiva, Jedvaj će nastaviti svoju karijeru u Grčkoj kao dio viceprvaka Panathinaikosa.

Grčki i njemački mediji prenose vijest o ovom transferu, a prema njihovim izvorima, posao je već gotovo službeno potvrđen. U atenskom velikanu već se aktivno radi na dovođenju novih igrača kako bi ekipa bila što jača u nadolazećoj sezoni. Već su pristigli srpski internacionalci Đurićić i Mladenović, te nizozemski veznjak Vilhena.

Tin Jedvaj, 27-godišnji hrvatski branič, cijenjen je na transfer tržištu i njegova vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje se na 2,5 milijuna eura. Jedvaj je svoju karijeru započeo u Dinamu gdje je impresionirao svojim igrama, što ga je dovelo do transfera u Romu. Kasnije je prešao u Bayer Leverkusen, gdje je proveo šest godina, igrajući za njih kao i na posudbi za Augsburg.

Iako posao još uvijek nije službeno potvrđen, informacije ukazuju na to da je sve dogovoreno usmeno. Velika želja Tina Jedvaja je izboriti europsko natjecanje s novim klubom, a izgleda da je to jedan od razloga koji ga je privukao Panathinaikosu.

Linker
03. svibanj 2024 03:20