Josip Radošević i Toma Bašić iz dana u Hajduku

 VOJKO BASIC CROPIX
DAN ODLUKE

Propada veliki Kalinićev posao? Talijani otkrivaju: Razlika od 1,2 milijuna eura mogla bi biti presudna

‘Konačna odluka mogla bi pasti tijekom dana‘, tvrde talijanski mediji
Piše: SNObjavljeno: 03. rujan 2024. 12:00

Stipe Biuk već se vratio na Poljud, Jan Mlakar je želja, a Toma Bašić mogao bi uskoro ponovno obući bijeli dres.

Kad pričamo o Bašiću, još smo u ponedjeljak pisali o tome da su Hajduk i Rimljani dogovorili posudbu do kraja sezone. No da bi posao bio i službeno potvrđen, pričekat ćemo da predsjednik Lazija Claudio Lotito da zeleno svjetlo.

Moguće komplikacije u ovom slučaju ipak postoje. Tako barem u utorak tvrde brojni talijanski mediji pozivajući se na informacije koje je objavio Corriere dello Sport, a iste glase da je "glavni problem" u priči plaća 27-godišnjeg hrvatskog veznjaka.

image
STUDIO FOTOGRAFICO BUZZI SRL/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Naime, Bašić, prema informacijama koje prenosi Laziostory.it, godišnje zarađuje 1,6 milijuna eura. Hajduk je zainteresiran, ali je prema pisanjima talijanskih medija spreman za vrijeme posudbe pokriti samo 400 tisuća, dok bi se za ostatak morao pobrinuti Lazio.

Lazziochannel.it piše da Bašić želi transfer i da je iskazao želju za povratkom u Hrvatsku, iako je trener Marco Baroni navodno razmišljao o tome da ga priključi rosteru nakon povratka s posudbe u Salernitani. S druge strane Laziostory.it prenosi da je priča oko Bašićeve plaće razlog zbog kojeg u Rimu razmišljaju o tome da ga zadrže.

"Konačna odluka mogla bi pasti tijekom dana", stoji u zaključku.

Linker
05. rujan 2024 10:36