Marcelo Brozović

 Bagu Blanco/shutterstock Editorial/profimedia
SPREMA SE VELIKI TRANSFER

Propali pregovori između Brozovića i Al Nassra, Vatreni želi u Barcelonu, ali postoji jedan problem

Hrvat je svoju želju za dolaskom priopćio katalonskom divu, ali...
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2023. 22:37

Marcelo Brozović je odbio saudijske milijune i želi potpisati za Barcelonu. Barem tako tvrdi slavni talijanski novinar Gianluca Di Marzio.

Ipak, u cijeloj priči postoji i jedan problem. Brozović je svoju želju za dolaskom priopćio katalonskom divu, ali oni još uvijek Interu nisu poslali službenu ponudu. Razlog je taj što Barca tek mora stvoriti uvjete da bi dovela hrvatskog reprezentativca.

Katalonci se moraju riješiti igrača poput Samuela Umtitija ili Clementa Lengleta koji se vraćaju s posudbi, a imaju visoka primanja. Ako ih uspiju prodati, mogli bi dobiti dovoljno za dovođenje Brozovića.

Inter je ranije prihvatio ponudu Al Nassra koji je za Hrvata bio spreman izdvojiti 23 milijuna eura. Taj posao je propao jer je Brozović, tvrdi Talijan, tražio 30 milijuna godišnje, dok su mu u saudijskom klubu nudili 20 milijuna godišnje i ugovor na tri godine.

Barcelona se nada da će Vatrenog dobiti za 15 milijuna eura, a tamo će sigurno imati i dosta manju plaću, no i priliku da igra za jedan od najvećih klubova na svijetu.

Linker
19. svibanj 2024 11:42