VOJKO BASIC Cropix
U NOVOJ SREDINI

Prošle sezone rastao se s Hajdukom, a sada je pronašao novi klub: Bivši Bijeli odlučio je ostati u HNL-u

Sada će nastaviti karijeru u momčadi koja je prošlu sezonu zaključila na sedmom mjestu u HNL-u
Piše: HinaObjavljeno: 26. srpanj 2024. 17:12

Istekom ugovora krajem prošle sezone iz Hajduka su otišla trojica igrača među kojima Vadis Odjidja-Ofoe, Filip Čuić te Dino Mikanović. Istekao je ugovor i Nikoli Kaliniću, ali on nije otišao nigdje već je ostao na funkciji sportskog direktora u klubu, Odjidja-Ofoe je isto završio igračku karijeru, Čuić je otišao u Lokomotivu, a Mikanović je tražio novu sredinu i uspio je pronaći, piše Slobodna Dalmacija.

Nudili su se desnom beku kao opcije Šibenik, Osijek i Gorica, a odlučio je na kraju potpisati ugovor s potonjima. Gorica će tako biti novi klub Dina Mikanovića koji u karijeri dosad nosio dresove danskog Aarhusa te kazahstanskog Kairat Almatyja iz kojeg se vratio u Hajduk.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Prošle sezone povezivao se s Osijekom iz čije omladinske škole je stigao na Poljud kao kadet. U Gorici će ponovno zaigrati s bivšim kapetanom Marijom Maločom s kojim je igrao u Hajduku.

U redove ‘bijelih‘ se vratio u mandatu sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa kao konkurencija Gergu Lovrencsicsu čije je mjesto ubrzo zauzeo, no zbog raznih ozljeda mjesto mu je ‘ukrao‘ Niko Sigur, a prošle sezone je stigao i Fahd Moufi koji je bio trenerima izbor prije njega.

Stoga je Mikanović istekom ugovora i napustio Poljud, a sad će nastaviti karijeru u momčadi koja je prošlu sezonu zaključila na sedmom mjestu u HNL-u.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. kolovoz 2024 07:35