PETER POWELL/Afp
NEZADOVOLJNI CJENKANJEM

"Ptica trkačica" traži previše novca od Bayerna, već na ljeto bi mogao obući dres Reala

Kako stvari stoje, Alphonso Davies je sve bliže prelasku u Kraljevski klub
Piše: Darko DrmićObjavljeno: 16. prosinac 2023. 07:53

Nije tajna kako je Alphonse Davies velika želja Florentina Pereza, a kako stvari stoje, mladi Kanađanin bi već na ljeto mogao postati član kraljevskog kluba. Real Madrid još od odlaska Marcela ima problem na poziciji lijevog beka te Daviesa vide kao dugoročno rješenje i dostojnog nasljednika slavnog Brazilca.

- Pregovori između FC Bayerna i Alphonsea Daviesa i dalje su komplicirani. Christoph Freund vodi razgovore, a Davies traži 10 do 13 milijuna eura za produljenje ugovora nakon 2025. - prenosi stručnjak za transfere Skya Florian Plettenberg.

- Interno, nisu u potpunosti zadovoljni Daviesovim nastupima u proteklih nekoliko tjedana i mjeseci, niti njegovim razvojem. Davies se mora poboljšati ako želi dobiti novac koji trenutno traži. Real Madrid je zainteresiran i želi potpisati Daviesa sljedećeg ljeta - dodao je.

Bavarci bi stoga, ukoliko situacija ostane ista te ne uspiju postići dogovor s Kanađaninom, na ljeto pokušao prodati Daviesa kako on ne bi kao slobodan igrač besplatno napustio Bayern.

Davies je sa svoje 23 godine već sakupio 118 ligaških nastupa za Bayern te interesa za njegov potpis sigurno neće nedostajati, ali najizglednija destinacija čini se Real Madrid.

Linker
28. travanj 2024 09:08