ŽELJKO HAJDINJAK Cropix
ODLAZAK VELIKOG TALENTA

Raspucao se na početku sezone, a sad napušta HNL. Slavenu stiže odšteta koja će ‘pokriti‘ proračun

Ante Crnac (19) otputovao je u Poljsku i čeka ga liječnički pregled u Rakowu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 30. kolovoz 2023. 12:03

Krilni napadač Slavena Belupa Ante Crnac otputovao je u Poljsku kako bi dovršio transfer u redove tamošnjeg prvaka Rakowa za kojeg nastupaju hrvatski nogometaši Fran Tudor i Zoran Arsenić.

Koprivničkom klubu će sukladno dogovoru pripasti odšteta od 1,3 milijuna eura, dok će 19-godišnji ofenzivac imati znatno veća primanja nego dosad u Slavenu.

Crnac u Poljskoj treba obaviti liječnički pregled, nakon toga slijedi potpis ugovora. U blagajnu Farmaceuta stići će lijep prihod koji jamči financijsku stabilnost u aktualnoj sezoni, a tek treba vidjeti kako će trener Ricardo Moniz nadomjestiti odlazak Ante Crnca koji je u uvodnih šest kola novog prvenstva postigao tri pogotka.

Velike zasluge za dovođenje Ante Crnca iz zagrebačkog Dinama ima Slavenov glavni direktor Aleksandar Aleksovski, dok je najviše stručnog doprinosa u razvijanju mladog talenta pružio bivši trener koprivničkog prvoligaša Zoran Zekić.

Raków večeras (21.00) igra uzvratnu utakmicu playoff runde Lige prvaka protiv Københavna. U prvoj utakmici Danci su slavili 1-0.

Linker
22. travanj 2024 20:53